top of page

Wie ben ik

Hi!

Ik ben Roxanne Jansen en woon al mijn hele leven in Amersfoort. Naast dat ik ooit gestudeerd heb voor paraveterinair, ben ik al tien jaar werkzaam bij de overheid. En nu mag ik mijzelf ook Mylogenics Practitioner noemen. Want dit vak, veroverde mijn hart nadat ik zelf met 2 flinke blessures bij een Mylogenics practitioner terecht kwam.

 

Ik ben een fanatiek hardloper. En na enige tijd ontwikkelde ik shin splint (een “scheenbeen blessure”) en kon opeens niet meer zonder pijn hardlopen. Na ruim een jaar(!!) niet kunnen hardlopen en veel wanhopige pogingen bij verschillende fysiotherapeuten, kwam ik bij een Mylogenics practitioner terecht. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar na 1 behandeling in de ochtend, liep ik diezelfde avond, pijnvrij een hardloop rondje, met een persoonlijk record. Kortom, wie was deze wonderdokter? Hij lapte mij op en ik kon onbezorgd verder.

 

Maar, na ruim een jaar hardlopen, kreeg ik opnieuw een blessure. Dit maal aan de heup, die doorzette naar de knie en lies. Opnieuw moest ik stoppen met hardlopen. Vele fysiotherapeuten gezien en zelfs een MRI scan in het ziekenhuis mocht ik op het lijstje zetten. Niets hielp en men kon niets vinden.

 

Weer wanhopig ben ik naar de practitioner gegaan en heb mij laten behandelen. Resultaat? Ik liep opnieuw binnen 1 behandeling als een hinde door de wind. En met 1 rib minder want de rekening van het ziekenhuis van de MRI kwam later.

Na deze behandeling was ik verkocht. Ik wil dit ook leren! Mensen helpen zit in mijn bloed. Het maakt mij vrolijk en dankbaar om mensen te kunnen helpen. En dat is dan ook de reden dat ik Mylogenics practitioner ben geworden. En het feit dat deze methode zo makkelijk toepasbaar is dat het onwerkelijk lijkt, maakt het nog leuker!

​Ik hoop dat ik ook iets voor jou kan betekenen!

​Groetjes,

Rox

WhatsApp Image 2021-11-29 at 15.03.11.jpeg
bottom of page