top of page

Wat is Mylogenics?

IMG-20210416-WA0001.jpg

Mylogenics™ is een combinatie van test- en behandeltechnieken waarmee er gekeken wordt naar eventuele disfuncties in het neuro-musculaire- en/of het musculaire systeem. Het kan zijn dat een verkleving van de spier, een spierzwakte of een onvoldoende aansturing van een spier, ten grondslag ligt aan jouw fysieke klachten.

Compensatiepatronen die risico’s bieden op gewrichtsirritatie, ontsteking en/of slijtage, ontstaan door deze disfuncties. Dat betekend dat wanneer de ene disfunctie verholpen is, je last krijgt van iets anders omdat eerdere disfunctie de andere discfunctie compenseerde. Dat houd in dat je ook na een trauma/operatie bij mij kan revalideren (altijd in overleg met je dokter/fysiotherapeut). 

Kortom, het is een techniek om je spieren direct weer met elkaar te kunnen laten communiceren. Iets wat het een verkleving niet doet. Ook met trauma/revalideren kijken we naar de optimale bewegingsmogelijkheid om terug te werken naar het oude niveau. 

Heb je nog vragen? Bekijk dan onder het kopje meest gestelde vragen of je antwoord er tussen staat. Je kunt altijd contact met mij op nemen indien je vraag er niet tussen staat. 

bottom of page