top of page

Mylogenics

· Bewegen ·

Ik vertelde je in de post over Mylogenics dat na een behandeling, of in sommige gevallen meerdere behandelingen, je weer optimaal zou moeten kunnen bewegen. Ik vertelde je ook in de post voeding dat door de juiste voeding je weer vitaal en gezond kunt voelen!

Bewegen is iets wat we tegenwoordig niet zoveel meer doen. Vaak zitten we stil op kantoor/of thuis, hangen we op de bank met Netflix en komen we minder in beweging. Dat stilzitten zorgt ervoor dat er geen optimale circulatie in de spieren is. Hierdoor ontstaat: adhesie. Adhesie is verkleving van de spieren. Deze verklevingen kunnen dus niet alleen ontstaan door blessures of acuut trauma, maar ook gewoon door stil te zitten of minder in beweging te komen.

Als Mylogenics Practitioner kan ik adhesie verhelpen. Door de juiste behandeling toe te passen, kun je in korte tijd weer bewegen zonder dat je pijn van de klacht ervaart. Na de behandeling is het wel van cruciaal belang om die spieren weer wat meer te laten bewegen. Hoe je dat doet? Loop wat vaker een rondje in of om het huis of maak een ommetje tijdens een pauze op een kantoor dag als je lang hebt gezeten. Een wandeling in de natuur of oefeningen in de sportschool zijn ook varianten die de vitaliteit van de spieren in een betere conditie zullen brengen.

Heb je vragen? Stel ze!

22 september 2021

9-human-body-skeleton-erzebet-s.jpg
bottom of page