top of page

Mindset

· Master your MINDSET ·

In het kader van leren en #ontwikkeling wil ik graag boeken met je delen die ik inspirerend vind en helpen bij het gezond zijn en voelen.

Dit boek kwam op mijn pad nadat ik niet meer echt wist wat ik wilde. Ik kon niet hardlopen door blessures, ik voelde me te dik, ik vond mijn tanden niet mooi, ik at slechte voeding. Kortom, ik was niet degene die ik wilde zijn.

Michael Pilarczyk zijn doel is om ieder zijn mooiste leven te laten leven. Want, wie altijd hetzelfde doet, krijgt altijd dezelfde resultaten. In dit boek vertelt hij wat er voor nodig is om te doen wat je echt wilt.

Ik ben met dit boek aan de slag gegaan. Ik nam een beugel voor mijn tanden. Ik ging naar een #Mylogenics practitioner voor mijn blessure, ik begon minder vlees te eten en at niet meer uit zakjes en pakjes. Ik viel af en voelde mij gezonder. Dit duurde al met al een jaar, verkijk je niet op de tijd.

“Convince yourself everyday that you are worthy of a good life. Let go of stress, breathe. Stay positive, all is well.” ― Germany Kent

06 oktober 2021

ik_boek_mindset.jpeg
bottom of page